Слави Бинев: Номер 24 е единственото легално оръжие
Секция: ПОЛИТИКА
05 Септември 2014 11:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Слави Бинев: Номер 24 е единственото легално оръжие

/КРОСС/ Обезлюдените райони и безработицата в Хасковска обаст бяха обсъдени на поредните редовните събрания на Патриотичния фронт за областта. Водачът ла листата за 29-и МИР- Слави Бинев посети селата Книжовник и Малево, където се запозна с проблемите на местните жители.

„За да спечелим трябва да се обединим, както повелява завета на Хан Кубрат. Патриотичният фронт не е нова колиция, а стара идея, която беше време да се реализира, за да има народа в наше лице реална опозиция срещу икономическите, медийни и политически монополи." - заяви Бинев, изказвайки убеждението си, че номер 24 в интегралната бюлетина единственото легално оръжие, с което Блгария може да воюва с политическата мафия.

„Абсурдно е в цяла Европа аналогичните на нашата формации да побеждават, а тук родолюбците да сме разделени и разединени. В България няма патриотизъм в политическия живот, за това хора като Слави Бинев, Валери Симеонов и Красимир Каракачанов са нужни на българите.", допълни Павел Чернев.

На срещите присъстваха Христо Георгиев - председател на ГОРД, Павел Чернев, Кръстьо Кръстев- областен координатор на НФСБ за област Хасково, както и Антон Андонов - представител на ВМРО за района.