ИАНМСП организира търговска мисия до Мюнхен
Секция: ИКОНОМИКА
05 Септември 2014 11:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ИАНМСП организира търговска мисия до Мюнхен

/КРОСС/ Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) обявява провеждане на търговска мисия до Мюнхен, Германия, която ще се проведе в периода 10 - 13 ноември 2014 г.

В състава на търговската мисия ще бъдат включени представители на МСП от следните сектори: електроника, електротехника, електроника за автомобилната индустрия, машиностроене и наносистеми. В рамките на промоционалната проява ще се проведат двустранни срещи и посещение на международната специализирана изложба ELECTRONICA 2014.

Краен срок за подаване на заявки за участие - 19 септември 2014 г.

Агенцията поема разходите за един представител от предприятие участник за:
· самолетен билет
· вътрешен транспорт и трансфер
· хотелско настаняване
· отпечатване на каталог на българските участници в търговската мисия и др.

Подробна информация за условията за участие в търговската мисия е публикувана на интернет страницата на ИАНМСП www.sme.government.bg. Допълнителни разяснения могат да бъдат получени от служителите в отдел „Международно сътрудничество": Иво Илиев, младши експерт, тел. 02 940 79 78., e-mail: i.iliev@sme.government.bg и Евелина Иванова, старши експерт, тел: 02 940 79 76, e-mail: eva@sme.government.bg

Търговската мисия до Мюнхен се организира по проект № BG161PO003 - 4.2.01-0001 - „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия", по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

Финансирането е от Европейския фонд за регионално развитие чрез ОП „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007 - 2013 г.