Манолова тръгва на срещи с ново информационно средство
Секция: БЪЛГАРИЯ
10 Септември 2014 15:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Манолова тръгва на срещи с ново информационно средство

Кюстендил /КРОСС/ Водачът на листата на "БСП- Лява България" в Кюстендилски избирателен район Мая Манолова се качи на "кемпер" и тръгна на обиколка в областта. От едната му страна са представени кандидатите за депутати от листата, а от другата на карта на областта са показани снимки от обектите, които са изградени или са в процес на строеж, благодарение на усилията на Мая Манолова. Надпис "На всеки километър" стои на задната част на кемпера.

"Това ново информационно средство е начина, чрез който ще стигнем до всеки човек. Кампанията е с и за хората. Измислили сме този нестандартен начин да стигнем до всяко село, до всеки градски квартал, до всяко семейство. Нашите послания са изключително за хората и най- добрия начин да ги чуят е да ги чуят от нас лично. По този начин и ние ще чуем тяхното мнение за нашата платформа и нашата работа. Слава Богу направили сме много за кюстендилския регион и може да гледаме спокойно хората в очите, да отговаряме на техните въпроси и там, където сме си свършили работата, да чуем и техните благодарности", заяви Манолова.
Обявен е конкурс сред младите хора в областта за име на новото информационно средство. Предложенията до момента са- Червения Мишо, Ламбо, Червената стрела, но се приемат и други, които най- вероятно ще дойдат от самите хора. Младежи от БСП- Лява България придружиха Манолова по време на първата обиколка.

"Кюстендилски регион се промени в резултат на управлението на правителството, подкрепяно от БСП. Градът е по различен, инвестиции за над 15 млн. лв. само за община Кюстендил и над 20 млн. лв. за областта, по програмата за развитие на регионите. Направихме много и за инфраструктурата и за това да изглежда по- добре всяко населено място в нашата област. Направихме много и за младите и за възрастните. Основното предизвикателство е свързано със създаването на нови работни места и привличането на инвестиции. От 1 година работим за австрийска инвестиция в машиностроенето. Има проекти за преработвателната промишленост и за създаването на Бизнес парк в Кюстендил, всичко това е започнато през този 1- годишен мандат и нашето намерение е да го продължим. Това е проблема на семействата в нашия регион- липсата на работа. Когато осигурим работа на младите и на активните, нашият град ще изглежда другояче", коментира Мая Манолова, цитирана от Дарик.


Снимки: Дарик радио