Днес е сватбата на един от най-желаните ергени - Джордж Клуни
Секция: Шоубизнес
12 Септември 2014 09:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Днес е сватбата на един от най-желаните ергени - Джордж Клуни

/КРОСС/ Един от най-желаните ергени се жени. Джордж Клуни и Амал Аламудин ще сключат днес граждански брак в Лондон. А празненствата по повод венчавката са планирани за 27 септември във Венеция.

Очаква се на днешната церемония да присъстват само родителите на младоженците. Двойката е поканила 60 от най-близките си приятели за голямата сватба в романтичния град Венеция. Сред имената на гостите се споменават актьорското семейство на Емили Блънт, както и актрисата Джулиана Маргулис, която си партнираше с Клуни в хитовия сериал "Спешно отделение".

Все още не е ясно дали Брад Пит - най-близкият приятел на актьора, и съпругата му Анджелина Джоли, са поканени на празненството. Според някои статии в американските таблоиди, булката ще носи рокля на Александър Маккуин.

52-годишният Клуни, двукратен носител на „Оскар", имаше многобройни романтични връзки, но никога не е показвал, че желае да се обвърже за продължително време. Бракът ще е втори за него. Той вече е имал един - за актрисата Талия Болсъм. След развода актьорът се бе заклел никога повече да не сключва брак.

Аламудин е родена в Ливан. Нейното семейство напуска страната когато тя е на 2 години и се установяват в Лондон.