Куче нахапа жестоко врачанка
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Септември 2014 16:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Куче нахапа жестоко врачанка

/КРОСС/ Врачанка пострада жестоко след като била нападната от разярено куче пазач в автосервиз. Инцидентът станал в четвъртък привечер, когато 59-годишната Пенка Трифонова излизала от работа в шивашката фирма "Текс" край Враца.
Докато жената пресичала булеварда, малко кученце тръгнало след нея, но тя се спряла и не му обърнала внимание. В същия момент голямото женско куче изхвърчало от колибата си в близкия автосервиз, прескочило оградата и се нахвърлило върху жената.
Огромното разярено куче съборило Пенка и започнало да я ръфа по краката и ръцете. Чул виковете на жената, персоналът на близкото заведение се притекъл на помощ, а минаващ шофьор спрял колата си и хвърлил празна туба по кучето и то избягало.
Пострадалата жена веднага била приета в спешна помощ във Враца с рани на бедрото и по ръцете. При падането си обаче, Пенка ударила лошо единия си крак и счупила коляно. След бързата операция хирурзите казаха, че няма опасност за живота на пострадалата, но тя все още е в шок от преживяното.
От полицията пък започнаха разследване защо кучето е било отвързано и дали е било регистрирано по надлежния ред. Ще бъде потърсена и отговорност от шефа на автосервиза, но още не е ясно каква ще бъде съдбата на нахвърлилото се върху жената куче, съобщи "24 часа".