Бареков и Пеевски имали специална SIM карта на чужд оператор
Секция: ПОЛИТИКА
14 Септември 2014 11:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бареков и Пеевски имали специална SIM карта на чужд оператор

/КРОСС/ "Няколко пъти сме говорили с Николай Бареков, но когато някой ти се кълне в най-святото, което има, в детето си, че няма нищо общо с Делян Пеевски и с ДПС съм склонен да го повярвам", каза пред Люба Кулезич Ангел Славчев.

„Това беше още миналата година по това време.", обясни той. „Станах свидетел на много разговори с лицето Пеевски. Те имат специална SIM карта на чужд оператор. Всеки път, когато Бареков говореше с Делян Пеевски е излизал от стаята", каза още Славчев.

"Той е на мнението, че е време е да престанем да се делим на леви и десни, да бъдем прагматични и да вкараме държавата в релси, за да живеем достойно. Бареков върви по въженцето на популизма. Днес е ляв, утре е десен", смята Славчев.

Председателят на Сдружение „Граждански контрол" коментира и информация за разминаването между приходите и разходите на Николай Бареков и съпругата му. Той предполага, че половинката на Бареков разпределя финансите, които са от Ковачки, ДПС, Делян Пеевски и спестени от бившия журналист пари.

Въпреки спекулациите от лидерът на ББЦ Ангел Славчев за пореден път отрече да е взимал пари от него.

„Нямах заплата като водещ. Аз бях изпълнителен продуцент на предаването, което произвеждахме. Осигурявах се на 2 000 лв. Даже от моето сдружение съм превел 20 000 лв. дарение на движението. В момента съм пуснал връзки в партията и искам да видя документ дали не съм дарил 10 000 лв. на партията, а не на движението."