Цветанов: Готови сме отново да управляваме
Секция: ПОЛИТИКА
14 Септември 2014 13:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Цветанов: Готови сме отново да управляваме

/КРОСС/ "Нашата кауза е да възстановим стабилността на държавата, което ще доведе и до възход на икономиката. "Това заяви заместник-председателят на ПП ГЕРБ и председател на Националния предизборен щаб на партията Цветан Цветанов по време на среща с общинските съветници и жители на град Трън.

Той посочи, че в програмата на ГЕРБ са заложени мерки, които да подпомагат малките общини.

Той се ангажира да осигури за местното училище две интерактивни дъски, компютър и принтер за класните стаи. „В навечерието на първия учебен ден ние ще помогнем на местното училище. Образованието е основен приоритет в управленската програма на ГЕРБ. Ние знаем, че учителите се нуждаят от по-добри условия за работа и ще се постараем да им го осигурим", каза още Цветанов. Той пожела на всички ученици успешна учебна година.

Заместник-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че страната има нужда от реформи, които ще са трудни, но са крайно необходими.

По думите на Цветанов, избирателната активност трябва да е много висока, тъй като това е единственият начин да се противодейства на платения вот.

„ГЕРБ ще работи за спечелването на парламентарно мнозинство в следващото Народно събрание. Ние сме готови отново да управляваме, защото знаем, че имаме потенциала да се справим с тежката ситуация и да работим за развитието на страната ни по европейски модел. За да се случи това обаче е важен всеки един глас", каза още заместник-председателят на ГЕРБ.