Фондация "Христо Гешов" и "Да рекламираме България" в съвместна инициатива
Секция: БЪЛГАРИЯ
16 Септември 2014 16:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Фондация "Христо Гешов" и "Да рекламираме България" в съвместна инициатива

София /КРОСС/ Нова инициатива, в която се включи и Фондация "Христо Гешов" по идея на "Да Рекламираме България" - най-голямата страница за реклама на България, стартира тези дни. Това е календар, събрал картини на художничката Марина Шидерова, които възраждат българското.
Ние, от Фондация "Христо Гешов" подкрепяме всяка една идея, която съхранява и възражда българското и родното, защото сме горди, че сме българи. Този календар носи името "Българи от старо време" и е за 2015 година. Цената на този български календар е 5.50 лева, като част от сумата ще отива в подкрепа на Национална информационна кампания "Хепатитът до мен".
„Ако и вие подкрепяте кампанията за борба с хепатита и сте горди българи, свържете се с нас и закупете този календар. С тези 5.50 лева подкрепяте България и една кампания, а не нагласени реалити формати! Благодарим ви!", каза Христо Гешов.

Това е поредната инициатива на организацията, която започва със силен старт. Фондацията на хепатитно болния призовава и българските граждани да дарават кръв, както и подпомага хора крайно нуждаещи се от цялата страна.
Напомняме ви, че на 26.09 от 20:00 часа ще се проведе и поредния концерт в подкрепа на Национална информационна кампания „Хепатитът до мен" в гр. Велико Търново, а веднага след него започват акциите за безплатно изследване за хепатит в наводнениете части на Бургаска област - Айтос, Приморско, Поморие, Бургас и с. Ново Паничарево.
Зад хепатитно болния застана и ВИП персоната от соц предаването по Нова телевизия Йорданка Христова, която се очаква да прикани зрителите на нова телевизия да се изследват за хепатит.