Кънев: Борисов да каже ще се бори ли с нас срещу злоупотребите
Секция: ПОЛИТИКА
20 Септември 2014 17:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кънев: Борисов да каже ще се бори ли с нас срещу злоупотребите

София /КРОСС/ Лидерът на ДСБ Радан Кънев призова председателя на ГЕРБ Бойко Борисов да каже дали ще се бори заедно с тях срещу злоупотребите, или ще си играе със Сотир Цацаров и Ахмед Доган.
По-рано днес Борисов заяви, че Реформаторите ще са последните, с които ГЕРБ ще разговаря след изборите. А повод за думите му стана изказване на Радан Кънев, че изборът на главен прокурор е бил предопределен.
"Всички знаеха, че той е фаворитът на Борисов, че той е фаворитът на Доган, фаворитът на Делян Пеевски".
"Чета, че след ръкополагането от ДС за премиер, Борисов пак се е разлютил. Няма нужда от нерви - достатъчно е да си признае грешката. И СДС навремето се изкуши да злоупотреби с прокуратурата, и получи политически удари от Филчев. И ГЕРБ се изкуши, и получи Цацаров... Същата работа с Искров - но това е отделна, дълга тема", написа Кънев на профила си във Фейсбук.
"Не се поучи от чуждите грешки, сега е време да се поучи от собствените.
Единственото, което Борисов трябва да направи, е да каже ще се бори ли заедно с нас тези злоупотреби да бъдат веднъж завинаги прекратени. Или ще си играе с Цацаров и Доган... Последните знаци не са окуражителни", написа в заключение Кънев.