Търновалийски: БСП доказа, че може да се прави социална политика
Секция: ПОЛИТИКА
24 Септември 2014 10:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Търновалийски: БСП доказа, че може да се прави социална политика

/КРОСС/ "Само за година и четири месеца правителството с мандата на БСП доказа, че въпреки изключително утежнената политическа обстановка може да се прави социална политика и доходите могат да бъдат размразени", каза водачът на пловдивската листа с №22 Георги Търновалийски на среща със запасни офицери от район Северен.

Той и кандидат-депутатите от „БСП лява България" инж. Захари Георгиев, инж. Калин Милчев, проф. Красимир Мурджев, доц. Атанаска Тенева. Павел Иванов и адвокат Георги Атанасов откроиха основните акценти на платформата, която „БСП лява България" ще продължи да следва.

На репликите на участници в срещата за лъжите на Бойко Борисов и манипулациите на служебния кабинет и медиите Търновалийски и Георгиев отговориха със статистика от свършеното досега и аргументи за намеренията на БСП.

Те откроиха увеличението на социалните плащания, повишаването на минималната работна заплата, подобрения бизнес климат. "Спекулация е, че държавата е във финансов колапс и че токът следва да се увеличи", увери присъстващите Георги Търновалийски.

"Няма кой друг освен БСП да се погрижи за хората, а от ГЕРБ целят да се вземат малкото пари от многото бедни и да се дадат на богатите", допълни го Захари Георгиев.

"На 5 октомври разчитаме на вас, обърнаха се бъдещите депутати към запасните. Да оставим огорченията и да вървим към победа, да отрежем главата на змията", призова колегите си от войнството полк.о.з. Петър Ганчев.