Есенни изненади в електронния магазин на bob
Секция: ИКОНОМИКА
26 Септември 2014 13:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Есенни изненади в електронния магазин на bob

/КРОСС/ От тази седмица bob започва да предлага стартовия си пакет за разговори с намалена цена - само за 9,90 лева. Офертата важи при покупка на пакета през онлайн магазина на bob. Досега той струваше 14,90 лева.

Пакетът дава 150 безплатни SMS-и и 150 безплатни минути към всички мрежи в страната. След изчерпване на включените в пакета минути, потребителите говорят само срещу 10,8 стотинки на минута.

Заедно със стартовия пакет на bob, потребителите могат да закупят и Nokia 220 на изгодна цена също от онлайн магазина. Всеки, който поръча мобилното устройство онлайн, ще може да го получи срещу 79,90 лева в брой. В цената му е включен стартовият bob пакет. Телефонът разполага с изключително издръжлива батерия и компактни размери.

И двете оферти са валидни до 23 октомври.

bob предоставя на клиентите възможността да говорят без скрити условия и обвързващи договори, като същевременно им предлага изгодни цени. Разговорите с bob към всички национални мрежи струват само 10,8 стотинки на минута.

Към момента bob разполага със 68 собствени магазина и още 804 партньорски места за продажби в цялата страна. Поръчка на bob пакет може да се направи и чрез безплатния номер 0800 80 123. Доставката е безплатна и се осъществява на посочен от клиента адрес.