Найденов обеща статут на защитено здравно заведение на болницата в Провадия
Секция: ПОЛИТИКА
26 Септември 2014 13:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Найденов обеща статут на защитено здравно заведение на болницата в Провадия

/КРОСС/ При управление на „БСП лява България", общинската болница в Провадия ще има статут на защитено здравно заведение и държавата всяка година ще гарантира средства за нейната издръжка - с тези думи водачът на листата на социалистите за Варна Ангел Найденов се обърна към присъстващите на среща в града. 

Той подчерта, че по този начин медицинският персонал и жителите на града и околните населени места ще бъдат спокойни - от една страна, за работното си място и от друга - за това, че ще могат да разчитат на лекарска помощ. „На хората не им е до намерения и до нови програми, но в нашите срещи виждаме много очаквания и надежди за достоен живот в справедлива държава", каза Найденов.

„БСП лява България" не залага на разточителна политическа кампания, на страха и злоупотребата с държавна власт и държавни ресурси, а на хората, подкрепящи автентичните леви идеи и принципи в защита интересите на обикновения човек, обясни той. „Нашата политика е насочена и към младите, търсещи първо работно място, и към бизнеса, но отговорен към хората и към държавата", отбеляза кандидатът за депутат от Варна.

По думите му в тази кампания социалистите залагат на диалога. Според него платформата на „БСП лява България" е тази, която има конкретни предложения за решаване проблемите на хората в населените места. „Ние знаем и можем да помогнем на Провадия да не чака 20 години целеви средства за асфалтиране на улиците, за екопътека или за културен център", подчерта водачът на варненската листа. И в заключение призова: „Заедно с Вас можем да постигнем друг облик на държавата и по-добър живот, тук в България. Всичко това може да стане факт, когато на 5 октомври изберете 22 в интегралната бюлетина", заключи Найденов.