Варненецът, заклал леля си, влиза в психиатрия
Секция: БЪЛГАРИЯ
26 Септември 2014 15:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Варненецът, заклал леля си, влиза в психиатрия

Варна /КРОСС/ 31-годишният варненец, който закла леля си в четвъртък, ще бъде настанен в психиатрията за срок от 30 дни, определи Варненският окръжен съд. Целта е да бъде направена пълна картина на неговото психично състояние. В съдебната зала стана ясно, че Сунел Махмуд има психично заболяване, което е открито преди три години.
Лекувал се, но преди няколко месеца спрял лекарствата, защото не се чувствал добре. Родителите му знаели за постъпката му. Пред прокуратурата и съда мъжът заяви, че чувства, че е направил добро и че България трябва да се отърве от турците. Той самият също поиска да бъде подложен на лечение, с което се съгласи и адвокатът му.
Кървавата битова драма се разигра в четвъртък преди обяд в апартамент в блок 38 на бул. „Владислав Варненчик". 63-годишната родственица на обвиняемия е починала от кръвозагуба вследствие на множество прободно-порезни рани, нанесени с нож. Убийството е извършено в апартамент, купен от родителите на убиеца преди десетина години. Те работят в чужбина заедно с другия си син. Лелята често посещавала жилището, за да се грижи за младия мъж, пише topnovini.bg.