Brother HL-S7000DN - високоскоростен принтер от ново поколение
Секция: Технологии
26 Септември 2014 15:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Brother HL-S7000DN - високоскоростен принтер от ново поколение

Представлявайки комбинация от изключително изпълнение и ниски разходи, Brother HL-S7000DN е идеалното решение, когато се изисква печат с голямо натоварване. С корпоративното ниво на сигурност IPSec и 802.1x, и различните опции за боравене с хартията, включително 3 допълнителни тави за хартия за по 500 листа, и една опционална изходна тава за 500 листа, HL-S7000DN покрива всички нужди от печат в офиса. 

Ултра бързият принтер ползва революционна технология със студен процес, което означава, че консумацията на електроенергия може да бъде намалена с до 60% сравнено с еквивалентен монохромен лазерен принтер, като с това се намаляват значително и емисиите на CO2.

Следващото поколение високоскоростен принтер на Brother представя нова linehead технология и е най-бързия в света мастилено-струен моно принтер.

Принтерът е с 66% по-бърз от най-бързия монохромен лазерен принтер, чиято скорост към момента е около 60 стр./мин

Прототипът използва нова печатаща технология (linehead technology), при която 21,5 см печатаща глава е разположена по цялата дължина на страницата, а 5 198-те дюзи позволяват едновременен печат на цялата страница.

Напредналата технология в механиката позволява на устройството да подава хартията достатъчно бързо, така че то да може да изпечатва 100 стр./мин. и да подържа двустранен печат.

Принтерът има много ниска консумация на енергия в сравнение със съществуващите лазерни устройства.

Моделът HL-S7000DN на Brother спечели награда в категорията Environmental Outstanding Achievement (Изключително постижение в областта на околната среда) на наградите BLI 2014, след като бе отличен с наградата за иновация през миналата година.

Характеристики:
• Скорост на печат - 100 стр./мин.
• Много ниска консумация на електроенергия
• Двустранен печат
• Консуматив за 30,000 страници - ниска стойност на печат на страница
• Корпоративно ниво на сигурност (IPSec и 802.1x)
• Специализирана субстанция за високо качество на печат

 

Brother е световно известна технологична компания, създадена в Япония преди повече от век. В момента има офиси в 44 държави, а продуктите й се продават в повече от 100. Започнала като производител на шевни машини през 1908 г., Brother Group е развила и разширила неимоверно през годините гамата от технологични продукти и услуги, които предлага. Днес някои от най-известните от тях са принтерите, мултифункционалните устройства, факсовете, етикетните принтери и мобилните печатни решения, които се произвеждат в собствени фабрики на компанията, намиращи се в Япония, Китай, Виетнам, Малайзия и др. азиатски страни.

На Европейския пазар Brother стъпва през 1958 г., като в момента има силно присъствие с търговски офиси в 19 европейски държави, централен офис за Европа в Манчестър (Англия) и две производствени мощности в Европа за рециклиране на консумативи: Великобритания и Словакия. Brother непрекъснато отговаря на променящите се нужди на пазара като патентова и произвежда нови и оригинални продукти. Продуктовите дизайнери на компанията са създали някои от най-продаваните устройства в Европа, като първото в света компактно А3 мастилено-струйно мултифункционално устройство. Brother е един от лидерите в доставките на печатна техника за малкия и среден бизнес. Освен това, Brother продължава да изследва нови пазари и продуктови сфери, да разработва напреднали технологии и иновации в потребителския софтуер.