Разбиха носа на активист на Реформаторите
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Септември 2014 19:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Разбиха носа на активист на Реформаторите

Бургас /КРОСС/ 45-годишният Михаил Вълев разкървави лицето на емблематична фигура сред симпатизантите на Реформаторския блок - Никола Георгиев-Тарльо. Инцидентът стана край шатрата на коалицията, разположена до Часовника в центъра на Бургас.
Малко преди да забие юмрук в лицето на 70-годишния Георгиев, хулиганът се заяждал с 19-годишното момиче, което раздава рекламните брошури на реформаторите на минувачите. Без да каже какви са причините за агресията му, Вълев налетял на бой,, пише "Флагман".
Пострадалият е откаран с линейка в МБАЛ-Бургас, той е с разбит нос. Михаил Вълев е задържан от полицията.
„Мъжът беше изключително агресивен и преди да удари Тарльо се заяждаше и с мен. Той се държеше много нервно и повиши тон, опитахме да го успокоим, но в следващия момент ритна масата и разпиля рекламните материали в шатрата, а след това удари ляв юмрук в лицето на Тарльо", разказа едно от момичетата, което раздава флаери.
От Реформаторския блок осъдиха остро акта на насилие.
„Появата на лумпени в политиката води и до лумпенизация на част от избирателите. Благодарим на журналистите около шатрата и на младото момче, които се притекоха на помощ, както и на полицията, че си свърши работата бързо и ефективно. Надяваме се нападателят да получи нужното наказание", каза адв. Константин Райков,председател на предизборния щаб на Реформаторски блок - Бургас.