Кадиев: Ако няма радикална промяна в БСП, заедно с ръководството, цялата партия ще си отиде
Секция: ПОЛИТИКА
06 Октомври 2014 11:04
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кадиев: Ако няма радикална промяна в БСП, заедно с ръководството, цялата партия ще си отиде

/КРОСС/Когато правиш мимикрия на промени, обществото те наказва. Когато всяко действие е безнаказано, спират да ти вярват.

Това написа Георги Кадиев, кандидат за депутат в 43-ото НС, във Фейсбук профила си, в коментар на ниския резултат за левицата на провелите се предсрочни парламентарни избори. 

БСП загуби месеците от Станишев насам, за да започне промяната и резултатът е срамен. Треперим дали ДПС ще ни бие... В София през 2009 като мажоритарен кандидат бих Иван Костов, през 2011 бих Прошко Прошков с двоен резултат, а сега реформаторите ни смачкват... това какво ви говори? - пише Кадиев.

Ако няма радикална промяна на ръководството на БСП, ако не си отидат абонирани за ръководни постове, ако пак се наведем с надежда "всяко чудо за три дни", ако не се спрат глупавите вътрешни интриги, ако не се подмладят средните нива, ако не се прави модерна, проевропейска политика- значи сме загубили имунната си система. И заедно с ръководството, цялата партия ще си отиде, категоричен е той. 

По пътя, който вече изминаха СДС, НДСВ и много други. Затова следващите дни са ключови за БСП. Няма какво да преспиват, няма какво да се туткат. Организмът е сериозно болен- и му трябва операция до кокал. И няма какво са се оправдават с ДПС, Орешарски и т.н. - решението е само в самите нас, допълва Георги Кадиев.