Премиерата на „Домашният алкохол на Тикъл” разкрива как се прави уиски в домашни условия
Секция: Шоубизнес
06 Октомври 2014 12:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Премиерата на „Домашният алкохол на Тикъл” разкрива как се прави уиски в домашни условия

/КРОСС/ Документалната поредица „Домашен алкохол" по Discovery Channel представя историята и културата на местните производители на алкохол в САЩ. Много мъже и жени наследяват традицията от прадедите си и я поддържат жива от векове. Сред тях е Тикъл, участник в поредицата, който разкрива пред зрителите тайните на този мулти-милионен бизнес в новото си шоу. То носи името „Домашният алкохол на Тикъл" и започва излъчване на 7-и октомври, вторник, от 21:00 ч. по Discovery Channel.

Още с участието си в поредицата „Домашен алкохол" Тикъл бързо се превръща в любимец на публиката заради своето свободно поведение, комичен подход към живота и философско мислене. Той се отличава със своята чувствителност, непокорен дух и южняшки акцент. Новото шоу „Домашният алкохол на Тикъл" е естествено продължение на поредицата и представя как се развива животът на Тикъл, след като намира чуждо скривалище на алкохол в гората. Като истински опортюнист, той решава да си го присвои и да прикрие следите си. С помощта на верните си приятели Хауърд и Мо, Тикъл търси начин да продаде скъпо градусовата напитка. За целта той трябва да отвлече вниманието на любопитните съседи и на истинския му собственик.

Още в първия епизод на премиерното предаване разбираме дали Тикъл ще направи удара на столетието, или в крайна сметка ще бъде разкрит. Той се опитва да прикрие следите си с помощта на местната легенда Дядо Бил, който е готов да предложи помощта си, но срещу определена сума. Тази и още много любопитни истории са само част от вълнуващия живот на Тикъл, до който ще се докоснат зрителите на Discovery Channel от 7-и октомври.