Прошков: За България е важно Реформаторският блок да е единен
Секция: ПОЛИТИКА
08 Октомври 2014 08:42
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Прошков: За България е важно Реформаторският блок да е единен

/КРОСС/ Реформаторският блок ще остане единен, защото той вече е такъв и в очите на избирателите, които ни гласуваха доверие на изборите. Това заявиха в сутрешния блок на ТВ7 представителите на партията Тома Биков, Прошко Прошков и Петър Славов.

Днес (8 октомври) или най-късно утре, ще има обща позиция на Реформаторския блок.

"Амбицията ни още от създаването му е да търсим млади хора, които не са участвали в управлението, готови да направят реформи", категоричен е Славов.

"Не за нас, а за България е важно Реформаторският блок да е единен. Като член на една от партиите, аз съм упълномощил останалите да се разбират, защото е безотговорно да не сме единни в този момент", смята Прошко Прошков.

"Ако този блок се разцепи, ще считам, че хората са влезли в него само, за да си уредят депутатски места", каза и Тома Биков.

Позицията ни е, че следващата седмица правителство ще има, решителността на ГЕРБ е Борисов да бъде премиер. Важно е обаче да знаем кой ще го подкрепя, а Реформаторите трябва да имат колкото се може по-голямо влияние, това е категоричното мнение на тримата политици.