Предстоящи събития в страната
Секция: Предстоящи събития
10 Октомври 2014 07:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната

/КРОСС/ София
Президентът Росен Плевнелиев ще открие заседанието на Индустриалния форум. Участие ще вземе и служебният министър на икономиката и енергетиката Васил Щонов.

София
От 10.00 часа в Гранитна зала на Министерския съвет вицепремиерът и министър на труда и социалната политика Йордан Христосков ще открие церемония по подписването на национално рамково споразумение за реализация на Националния план за изпълнение на Европейската гаранция за младежта 2014-2020 година.

София
От 14.00 часа в сградата на Министерството на инвестиционното проектиране ще се проведе пресконференция на тема промяна в подзаконовата нормативна уредба в областта на инвестиционното проектиране, правилата и нормите за устройство на територията и строителството. На пресконференцията ще присъстват заместник-министърът на инвестиционното проектиране архитект Георги Савов и началникът на Дирекцията за национален строителен контрол инженер Милка Гечева.

София
От 9.30 часа 6 състав на Софийски градски съд ще гледа делото срещу Димитър Аврамов и Методи Петков, обвинени по чл. 304 б, ал. 1 от Наказателния кодекс.

София
От 10.00 часа представители на ръководството на ПП ГЕРБ ще дадат официална пресконференция във връзка с официалните резултати от провелите се на 5 октомври парламентарни избори.

София
От 12.00 часа в зала 2 на Гранд-хотел „София" министърът на спорта Евгения Раданова, кмета на Столична община Йорданка Фандъкова, председателят на БОК Стефка Костадинова, председателят на Столичния общински съвет Елен Герджиков ще дадат пресконференция във връзка с кандидатурата на София за европейска столица на спорта 2017 година.

София
От 12.00 часа ПП „Движене 21" ще обсъди резултатите от изборите и ще представи бъдещите планове за развитие на партията в БТА.

София
От 10.00 до 19.00 часа в Националния Музей "Земята и хората" за двадесет и четвърта година ще се проведе традиционната октомврийска изложба на минерали и скъпоценни камъни.

Видин
От 10.00 часа в Регионалният пресклуб на БТА ръководството на Видинския държавен архив ще даде пресконференция по повод професионалния им празник.

Созопол
От 16.30 часа в салона на читалище „Отец Паисий Българският червен кръст ще награди ветерани и доброволци за заслуги към водоспасителната дейност.

Стара Загора
Дневният център „Св. Св. Козма и Дамян" ще отбележи Световния ден на психичното здраве.