Роналдо: Съперничеството ни с Меси е положително
Секция: СПОРТ
10 Октомври 2014 07:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Роналдо: Съперничеството ни с Меси е положително

/КРОСС/ Кристиано Роналдо счита съперничеството си с Лионел Меси за положително и не смята, че има нещо лошо в това да бъде сравняван със звездата на Барселона.

"Това е част от живота ми" сподели Роналдо отново съперничеството с Меси. "Нормално е хората да ни сравняват. Свикнал съм. Случваше се в Манчестър Юнайтед и знам как да се справя", добавя той.

"Ние сме колеги във футбола. Извън футбола нямам отношения с Меси, но нямам и с други играчи. Това е положително съперничество", подчертава Роналдо.

29-годишният португалец призна, че последните 12 месеца са сред най-добрите в кариерата му, но не смята, че това се дължи на по-добра форма в сравнение с преди това, пише Gong.

"Индивидуалните награди са резултат на постигнати колективни цели. Имахме фантастичен сезон. Спечелихме Шампионската лига, Купата на Краля, Суперкупата на Европа. Трофей като Златната обувка е награда затова, че играем добре като отбор. Няма да лъжа. Наистина го исках. Може би беше най-доброто относно колективни или индивидуални награди. Но съм на едно и също ниво през последните 6 или 7 години", казва още той.