Калоян Паргов: Въпросът за оставките не е обсъждан персонално
Секция: ПОЛИТИКА
10 Октомври 2014 13:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Калоян Паргов: Въпросът за оставките не е обсъждан персонално

/КРОСС/Продължаваме анализа на изборните резултати. Този анализ ще бъде представен в 14 ч. на заседанието на Националния съвет. Той е достатъчно откровен и критичен, каза за БНР членът на Изпълнителното бюро на БСП Калоян Паргов.

Нещата са видими и с просто око. БСП е в лоша кондиция, не успяхме да достигнем до нашите избиратели пълноценно, имаме нужда и от промяна, от по радикално говорене по определени проблеми. Последната година и 2 месеца от управлението на Пламен Орешарски с мандата на БСП също има своите негативни последствия, коментира той. 

Въпросът за оставките не е обсъждан персонално, но всеки един от членовете на Изпълнителното бюро осъзнава своята отговорност и има готовност за подобно действие, стига то да доведе до промяна и решение на наболелите проблеми, каза Паргов. Според него настоящето ръководство трябва да приложи готвените мерки и да подготви партията за цялостна промяна.

Борисов можеше да вземе решение за широка коалиция по германски модел и в рамките на 42-рото НС, припомни Паргов. Според него в момента няма опция за коалиция между БСП и ГЕРБ.