Тонове интернет за Facebook и VBOX7 с новия Loop от Мтел
Секция: БЪЛГАРИЯ
10 Октомври 2014 13:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тонове интернет за Facebook и VBOX7 с новия Loop от Мтел

/КРОСС/ Loop се завръща с огромно количество минути и SMS-и към всички в Мтел и останалите оператори. Младежката тарифа на телекома ще предложи на всички на възраст между 14 и 26 години още и тонове мобилен интернет към Facebook и VBOX7.

С месечна такса от 6,90 до 24,90 лева и до 5000 включени минути и SMS-и и 500 МВ мобилен интернет Loop ще предложи на младите възможност за напълно свободна комуникация. До 200 са включените минутите към други мрежи. В допълнение Loop феновете ще разполагат и с 2 GB мобилен интернет за сърфиране във Facebook и VBOX7. При закупуване на новия Loop, от онлайн магазина на Мтел, клиентите спестяват една месечна такса.

Новият Loop ще може да бъде комбиниран и с последните модели смартфони на специални цени. Само за 129,90 лева ползвателите на Mtel Loop M ще могат да закупят HTC Desire 310 с огромен 4.5-инчов дисплей, четириядрен процесор и 5 MP камера.

Към младежката тарифа на Мтел може да се премине от друг оператор, със запазване на номера, а също така от Prima или друг тарифен план на телекома. Настоящите Loop абонати също свободно могат да се възползват от новите условия.

Били Хлапето и Иван Тишев ще се включат в кампанията на Loop, опитвайки се да превъртят интернет. Двамата изпълнители ще имат нестандартни изяви, които могат да бъдат проследени на http://www.loop.bg/*. Може да подкрепите един от двамата на специалната страница и да спечелите награди. Надпреварата помежду им ще приключи в началото на ноември с голям Loop концерт.