Техник загина при токов удар в трафопост
Секция: БЪЛГАРИЯ
10 Октомври 2014 15:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Техник загина при токов удар в трафопост

/КРОСС/ Техник загина при токов удар в трафопост в Карнобат. Около 9:50 часа днес в Районно управление „Полиция" - Карнобат е получено съобщение за инцидент в трафопост, разположен в Южна промишлена зона - Карнобат, кариера „Галата", при който вероятно от токов удар загинал мъж, а втори с изгаряния е в безсъзнание.
Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, които установили, че загинал е 60-годишният И.Г. от Карнобат, работещ като електротехник, а неговият колега - В.Х., 54 годишен също от Карнобат е в тежко състояние, с голяма степен на изгаряния.
Пострадалият е транспортиран до МБАЛ - Бургас, като от там със специализирана линейка е изпратен в Клиниката по изгаряния към ВМА - Варна. Трупът на И.Г. е откаран за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина" при МБАЛ - Бургас.
Към момента е приключил огледа на местопроизшествието и се разпитват свидетели. Причините за инцидента са в процес на изясняване. Работата по случая продължава от служители на Районно управление „Полиция" - Карнобат.