Семейството на Сара Пейлин се забърка в пиянско меле
Секция: ЛЮБОПИТНО
10 Октомври 2014 18:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Семейството на Сара Пейлин се забърка в пиянско меле

/КРОСС/ Нов скандал избухна в САЩ. Съпругът, синът и двете дъщери на бившия губернатор на Аляска Сара Пейлин се забъркаха в пиянска свада. Причина за конфликта, разразил се по време на парти за рожден ден,  са станали изречени обиди по адрес на сестрите Бристол и Уилям Пейлин. Това разказа пред органите на реда 26-годишният син на политика - Трак, който според полицейския доклад, е бил много пиян. По думите му, неизвестни лица са обидили двете му сестри, а единият от тях дори ударил приятеля му, което преляло чашата и предизвикало боя.
Домакинът на събитието споделя, че и Бристол Пейлин е била прекалила с алкохола и по време на инцидента го е ударила няколко пъти. В раздаването на правосъдието се включил и таткото - Тод Пейлин, както и другата дъщеря на Пейлин - Уилоу. Сара Пейлин също присъствала на въпросното събиране, но според полицейския доклад не се е включила в екшъна.
По думите на един от гостите на скандалната вечер, мелето е резултат от неразбирателство между приятели и голямо количество изпит алкохол.
Общинската прокуратура отказа да повдигне обвинения във връзка с инцидента.
Представители на Пейлин не коментират случая.