ЧЕЗ организира конкурс за детска рисунка
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Октомври 2014 10:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЧЕЗ организира конкурс за детска рисунка

/КРОСС/ ЧЕЗ организира конкурс за детска рисунка „Моето приключение с ЧЕЗтър". ЧЕЗтър е основен герой на микросайта на компанията „Инвестираме в България". ЧЕЗ предизвиква фантазията на децата с темата на конкурса „Искам ЧЕЗтър да помогне на ...". Участниците в конкурса трябва да представят в рисунка идеята си как виртуалният герой да помогне за осъществяването на важна, според тях, инициатива в полза на обществото.

В конкурса могат да участват всички деца на възраст до 12 години, живеещи на територията на Западна България, където ЧЕЗ развива дейност. Той ще се проведе в периода 15 октомври - 30 ноември. Рисунките могат да бъдат изпращани по пощата на адрес: гр. Плевен, ул. „Дойран" 73, стая 305, за Първолета Митева, или на имейл адрес parvoleta.miteva@cez.bg. Изобразителната техника е според предпочитанията на детето. Рисунката трябва да е върху лист с формат не по-голям от А-3 и да бъде придружена с кратко описание на каузата, която детето иска да бъде подкрепена. Комисия от мениджъри в ЧЕЗ ще определи три от идеите, които да бъдат подкрепени от компанията. Журито ще избира сред три възрастови групи - до 6, до 9 и до 12 години включително. Освен подкрепа за избраните от тях каузи, победителите ще получат и по един комплект „Енциклопедия на знанието". Описание на конкурса и правилата за участие в него са публикувани на уебсайтовете на ЧЕЗ - http://www.cez.bg и http://www.investiramevbulgaria.com/ и на Фейсбук страница „We care" уеб адрес https://www.facebook.com/www.cez.bg.

Инициативата „Моето приключение с ЧЕЗтър" е част от програмата на компанията за корпоративна социална отговорност „Инвестираме в България". Тази програма подпомага различни сфери на социалния и обществен живот в регионите, в които ЧЕЗ развива дейност, чрез спонсорство, дарения и доброволчески инициативи. По програмата компанията субсидира реализацията на проекти в областта на енергийната ефективност, градската среда и природата, подкрепя млади таланти от различни сфери, подпомага доброволчески инициативи. Подробна информация за социално отговорните проекти на ЧЕЗ може да бъде намерена на investiramevbulgaria.com.

От стъпването си в България преди 10 години ЧЕЗ работи последователно и отговорно, с грижа за своите клиенти, служители и българското общество. За този период компанията инвестира над 580 000 лева в различни инициативи в сферата на корпоративната социална отговорност.