Масоните с нов сборен пункт, окупираха Белащица
Секция: ЛЮБОПИТНО
14 Октомври 2014 14:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Масоните с нов сборен пункт, окупираха Белащица

/КРОСС/На ново място провеждат срещите си масоните у нас в последно време. Техните лъскави черни лимузини непрекъснато се забелязват пред оградата на Резиденцията на алхимика в с. Белащица. Дочухме, че тузарското имение е на собственика на болници „Медлайн" и „Централ Хоспитал" д-р Невен Енчев, се е превърнала в сборен пункт за авторитетните господа. Масоните са кръстили имението Замъка на алхимика, като по непотвърдена информация там се срещат, дебатират и ритуалстват не една, а няколко ложи, пише Под тепето.

Всички опити на външни лица официално да проникнат вътре се оказват неуспешни, защото къщата се охранява от десетки камери. Системата е монтирана от МОСАД, тъй като в резиденцията е ситуирано и Консулството на държавата Израел, чийто почетен консул е известният здравен мениджър. В частния клуб се влиза само след директна връзка с шефа на охраната. Той разполага със специален списък на гостите, които могат да посещават резиденцията.

Масонските сбирки се организират най-често в ресторанта на Резиденцията, а зидарите имат на разположение комфортни стаи и сауни. Стените в замъка са богато украсени с картини и стенописи, а помещенията са обсипани със скулптури. От таваните се спускат тежки полилеи, а гостите стъпват по скъпи персийски килими.