Марешки спря тока на заведението, пред което вдигна скандал
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Октомври 2014 15:33
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Марешки спря тока на заведението, пред което вдигна скандал

Варна /КРОСС/ Бизнесменът Веселин Марешки не спази разпорежданията на предупредителния протокол, който му бе връчен от полицията, и спря тока на заведението, пред което се замеси в уличен скандал миналия петък. Малко преди обяд аптекарският бос, придружен от група мъже, облечени в гащеризони с логото на Енерго про, влязоха в мазата на сградата и дръпнаха шалтера на пицарията. Проверка на Topnovini.bg показа, че в Енерго про нямат информация за планирано спиране на електроподаването в обекта, който се намира на ул. „Студентска" 6.
Оказа се, че ключът за ел. таблото стои в аптека на бизнесмена, която се помещава на същия адрес. В момента на мястото се очаква да пристигне полицейски екип, за да регистрира самоуправството, както и аварийна група на Енерго про, за да възстанови електрозахранването.
Аптекарският бос е построил жилищната сграда, в която се намира пицарията. След това продава помещението на партера на друга фирма („Варна Парадайз"), която го отдава под наем. Оказа се, че бившата съпруга на собственика на фирмата, която е и негов съдружник, предявява претенции за собствеността й. На първа инстанция обаче казусът е решен в негова полза и тя е заличена като собственик. Отворен остава въпросът в качеството си на какъв бизнесменът се застъпва за бившата съдружничка и се опитва да принуди наемателя да й плаща месечен наем. Миналия петък Марешки дори се опитал да демонтира тентата на заведението.