„Еврофутбол”: Познайте изхода на мача Лудогорец-Базел във ФБ
Секция: СПОРТ
16 Октомври 2014 11:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Еврофутбол”: Познайте изхода на мача Лудогорец-Базел във ФБ

/КРОСС/ Остават седем дни на феновете на „Еврофутбол" в официалната страница на компанията във Фейсбук до края на втория кръг на играта на българския букмейкър в социалната мрежа за представянето на Лудогорец в груповата фаза на Шампионската лига. За това време всеки желаещ, навършил пълнолетие и независимо дали е участвал в първата фаза, трябва да отговори на един единствен въпрос - Какъв ще бъде крайният изход на двубоя Лудогорец - Базел - „1", „Х" или „2"? Тези, които дадат вярна прогноза, ще участват в жребия за разпределение на един от седемте ваучера на стойност 50 лева за пазаруване в магазини за спортна екипировка и разбира се в крайната битка за една от трите големи награди - лаптоп Toshiba Satellite.

Крайният срок за участие във втория кръг е до началото на срещата - 21.45 часа на 22.10.2014 г. За верни отговори се считат официално обявените резултати от „Еврофутбол".

Участието в играта е безплатно и не е обвързано със залог, а правилата могат да бъдат открити във фейсбук страницата ни.