Студент подсигури обучението си със 100 хиляди от Еврошанс
Секция: БЪЛГАРИЯ
16 Октомври 2014 12:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Студент подсигури обучението си със 100 хиляди от Еврошанс

/КРОСС/ Студент в Тракийски университет в Стара Загора спечели 100 хил. лв. от Еврошанс. Всичко започва като на шега. „Дядо ми ме покани да се разходим и минахме покрай пункта. Аз не съм редовен играч, но реших да пусна един талон. Без изобщо да се замислям задрасках десет числа. Написах само числа, които свързвам с турски градове, където съм бил и имам хубави спомени. В Турция всеки град си има номер, с който започват номерата на колите. Реших да играя с тези числа."

„Един лев залог, за едно теглене и числата започнаха да излизат. Видях, че съм познал осем и станах да проверя каква е печалбата ми. В това време са се паднали и другите две числа. „

25-годишния А.Т. все още асимилира случилото се. От момента, в който разбира, че е спечелил 100 хил. лв., почти не може да спи. „Не мога да повярвам, близките ми също не вярват! На когото и да разкажа, ми казва да не се бъзикам. Само дядо ми веднага прие новината. Той ми е на късмет, заради него влязох в пункта."

Щастливецът е твърдо решен, че с парите ще финансира обучението си в чужбина. „Искам да продължа да уча. С тези 100 хил. лв. ще си платя магистратурата."

На всички останали играчи на Евробет А.Т. пожела много късмет и заяви: „ Аз не вярвах, че е възможно, а ето, че ми се случи. Опитайте и вие!"