Бранимир Ботев откри международното изложение "Планините на България“
Секция: Туризъм
16 Октомври 2014 17:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бранимир Ботев откри международното изложение "Планините на България“

/КРОСС/ Служебният заместник-министър на икономиката и енергетиката Бранимир Ботев откри в Пампорово 11-ото издание на Международното туристически изложение "Планините на България - гостоприемство в четири сезона". Организатор на борсата е Регионалната туристическа асоциация "Родопи" съвместно с Министерството на икономиката и енергетиката (МИЕ).
Изложението се е утвърдило през годините като специализиран форум за еко- и селски, приключенски и ски туризъм и е една успешна платформа, на която си дават среща всички заинтересовани от развитието на този вид услуги, подчерта на церемонията зам.-министър Ботев. В рамките на събитието предстоят редица срещи и обсъждания за предстоящия зимен сезон, както и представяне на резултатите от отминалото лято.

В изложението се включиха общини, туристически сдружения и асоциации. МИЕ се представя с рекламен щанд и две презентации от дискусионната програма - за резултатите от сезон лято 2014 - изводи и препоръки, с участието на директора на дирекция „Маркетинг, реклама и информация в туризма" Анелия Генова и за акцентите в държавната туристическа политика, представени от директора на дирекция „Туристическа политика" Мария Иванова.
Борсата продължава до 18 октомври и ще бъде закрита с церемония за награждаване на участниците с най-голям принос за развитието на туризма в България.