Нова партия на хоризонта
Секция: ПОЛИТИКА
16 Октомври 2014 18:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нова партия на хоризонта

София /КРОСС/ На 19 октомври от 11 часа в хотел „Рамада София" ще се проведе учредителният конгрес на политическа партия „Движение демократично действие - Д 3".
„Движение демократично действие - Д 3" е общност, отворена за всички българи и приятели на България, които чувстват, че са принудени да бъдат реални,вътрешни или „виртуални" емигранти в собствената си държава, поставени в перманентното състояние на принудителен избор на „по-малкото зло" .
Ние се борим за информиран и интелигентен избор между конкуриращи се конкретни концепции, съдържащи по-добри алтернативи за управление и за развитието на България на основата на национални приоритети.
„Движение демократично действие - Д 3" е общност от хора, които осъзнават и категорично се разграничават от мафиотската и олигархична същност на днешната държава. Ние не искаме това да продължава и сме готови да работим за извеждането на България на пътя на устойчивото развитие.
„Движение демократично действие - Д 3" е гласът на „мълчаливото мнозинство". Гласът на онези, които искат бъдеще в България за младите, достойни старини за възрастните, свобода и правов ред за всички, независимо от пол, възраст, вероизповедание, етническа принадлежност и политически ориентации без това да противоречи на приемането на християнските ценности като основа за хармонията на личността и обществените отношения. Ние сме толерантни в различието и единни в сплотеността на ценностите, които ни правят общност на свободни хора.
Ние не сочим с пръст, не нападаме, не преследваме „сенките". Ние сме алтернатива на „анти" - говоренето. Нашата цел е проста и ясна - хората в България да живеят спокойно и сигурно в страна на модерни и успешни граждани. Хората в България най - накрая да бъдат чути и да получат свои легитимни представители в управлението на страната, посочват от партията.