Предстоящи събития в страната за днес, 17 октомври
Секция: Предстоящи събития
17 Октомври 2014 07:49
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за днес, 17 октомври

/КРОСС/ *** 

София.
От 9.30 ч. - 35 състав, ще гледа дело НОХД № 780/2014 - срещу Александър Томов, Александър Гарибов, Иван Иванов и Божко Бонев (чл. 203, чл. 206 ал.4 от НК).

***
София.
От 10 ч. в Гранитната зала на Министерски съвет ще се проведе Осмата национална среща по проекта „Инициатива за здраве и ваксинопрофилактика", реализиран от Националния съвет по етническите и интеграционните въпроси към МС, съвместно с Министерството на здравеопазването.

***
София.
От 10 ч. в Представителството на ЕК в София ще се проведе медиен форум на тема: „Бедствия, аварии, катастрофи: подготвени ли сме?".

***
София.
От 10 ч. председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне с представители на академичен и индустриален клуб „Добри Желязков". Срещата ще се проведе в централата на партията.

***
София.
От 11 ч. на ул. „Патриарх Герман" 5 (Врана) ще се състои церемония по връчване на ключовете за нова пожарна техника на ГД „Пожарна безопасност и защита на населението".

***
София.
От 11 ч. в НДК ще се състои Международното изложение „Образование без граници" - шанс за всеки, който иска да учи днес!

***
София.
От 12 ч. в Националния пресклуб на БТА ще се проведе пресконференция по повод на предстоящия Фестивал „Свободата да бъдеш" - пети национален форум за личностно развитие и здраве. /25 октомври 2014 - Софарма Бизнес Тауърс/.

***
София.
От 13 ч. в Големия салон на БАН (гр. София, ул. „15-ти ноември" 1) ще бъдат представени ученическите разработки в областта на математиката, информатиката и информационните технологии.

***
Шумен.
От 13 ч. в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на представители на моторни клубове в България.

***
Плевен.
Вицепрезидентът Маргарита Попова ще бъде гост на Никопол по повод официалното откриване на паметник в чест на загиналите рицари Йоанити в битката край града през 1396 г.

***
Плевен.
От 10 ч. в зала „Хипократ" на МУ-Плевен, ще се проведе брифинг по повод провеждането на научна конференция под надслов „Образование, иновации, наука. Триъгълник на знанието". Форумът е посветен на 145-годишнината на Българската академия на науките и 40-тата годишнина на Медицинския университет.

***
Варна.
От 11 ч. на алеята пред Военноморския музей в гр. Варна, срещу миноносеца „Дръзки", ще се състои военния ритуал по тържествено отбелязване 130-годишнината от рождението на мичман I ранг Георги Купов.

***
Пловдив.
От 10.30 ч. в х-л „Новотел Пловдив" ще се проведе пресконференция по повод предстоящия Международен ден на остеопорозата - 20-ти октомври.