Младежки икономически инициативи в земеделието и животновъдството представят в Смолян
Секция: ИКОНОМИКА
17 Октомври 2014 16:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Младежки икономически инициативи в земеделието и животновъдството представят в Смолян

/КРОСС/ Възможностите за реализиране на младежки икономически инициативи в земеделието и животновъдството в новия програмен период на ЕС - 2014-2020 г. ще представят на семинар в Смолян. Събитието е по инициатива на Националния съвет на Младежкото обединение на БСП и фондация „Фридрих Еберт" и ще се проведе утре - събота, 18 октомври от 12.00 часа в хотел „Кипарис Алфа". Семинарът е на тема „Европа на регионите. Национални политики. Местни приоритети". Ще бъде засегната и темата „Политика по време на криза". Срещата ще открият председателят на младежката структура на БСП в община Смолян Светослав Димитров и председателят на МО в БСП Вероника Делибалтова,

От 13.15 часа започва дискусия на тема „Криза в политиката и политика по време на криза". Водещи ще бъдат известният журналист и блогър Александър Симов, политологът Иво Инджов, председател на УС на Института за модерна политика и смолянският депутат от БСП Дора Янкова.

Възможностите на младите хора за икономически инициативи в селското стопанство в новия програмен период на ЕС ще представи бившият зам.-министър на земеделието и храните Явор Гечев от 15.15 часа.

Организаторите се обръщат с покана към всички жители на област Смолян да вземат участие в семинара, който ще даде редица практически съвети за развитието на региона.