Предстоящи събития в страната за утре, 18 октомври
Секция: БЪЛГАРИЯ
17 Октомври 2014 20:03
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за утре, 18 октомври

/КРОСС/ София.
От 13.00 часа в зала „Запад" на Народно събрание преговорният екип на ГЕРБ ще проведе консултации с представители на „Атака".

София.
От 09.00 в Хотел „Метрополитън" - София ще се проведе втората по рода си Европейска регионална конференция на „Стюдънтс фор либърти" с организатор Българско либертарианско общество.

София.
От 11.00 часа в Модерен театър в София ще се проведе осмото издание на форум КЛЮЧ - Сподели промяната.

София.
От 12.00 часа на етаж 5 на Националния дворец на културата ще се състои презентация, организирана от международното изложение „Образование без граници", за руското образование, стипендиите и шансовете на живота в Русия.

София.
От 14.00 часа в градинката пред Централна баня Синдикална федерация на служителите в МВР, Синдикат на служителите в затворите в България, Съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва и Национална асоциация „Сигурност" организират протест.

София.
От 17.00 часа при пилоните на Национален дворец на културата ще започне „Парад на донорството" по повод „Европейски ден на донорството и трансплантациите".

Бургас.
От 11.30 часа в Заседателната зала на Община Бургас ще се проведе пресконференция на фондация „Искам бебе".

Видин.
От 10.00 часа в ПМГ „Екзарх Антим I", ОУ „Иван Вазов" и ОУ „Св. Климент Охридски" ще бъде даден старт на Димитровденското математическо състезание за деца. Надпреварата за възрастни ще започне в 10.30 часа в ПМГ „Екзарх Антим I".

Видин.
От 16.30 часа в Пресклуба на БТА във Видин пресконференция ще дадат организаторите на ралиспринт „ВИДА 2014"-Трети кръг на Националния шампионат с участието на около 15 състезателни екипажа (автомобили).

Казанлък.
Фестивал на ореха ще се проведе в кметството на казанлъшкото село Голямо Дряново и Народно читалище „Зора - 1901".

Плевен.
От 10.00 часа в парк „Кайлъка" Община Плевен съвместно с Българската Асоциация „Спорт за всички" ще отбележи Световния ден на интензивното ходене.

Пловдив.
От 14.00 часа в Спортната зала на Пловдивски университет ще се проведе Държавното първенство по акробатичен рокендрол.

Стара Загора.
От 11.00 часа в Общинска спортна зала „Иван Вазов" ще се проведе третото издание на „Най-ОХЛЮбимото състезание" - състезание с охлюви.

Стара Загора.
От 11.00 часа от площада пред сградата на община Стара Загора ще се състои масов крос за деца и младежи от 7 до 15-годишна възраст.

Стара Загора.
От 11.30 часа до сградата на Регионален исторически музей Стара Загора (Античната улица пред Операта) ще бъде открито третото издание на Фестивала на виното и културното наследство Августиада 2014.

Шумен.
От 10.00 часа в Спортна зала „Младост" ще се проведе Републикански турнир по спортни танци.