Възстановяват движението на Лъвов мост
Секция: БЪЛГАРИЯ
29 Октомври 2014 19:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Възстановяват движението на Лъвов мост

/КРСОС/ От 04:30 часа на 30 октомври се възстановява движението на пътни превозни средства по южния локал на бул. "Сливница" между бул. "Христо Ботев" и ул. "Г. С. Раковски". Възстановяват се и постоянните маршрути на автобусните линии в района на площад Лъвов мост, съобщават от Столична община.

Колите, обслужващи автобусни линии №№ 11, 86, 309 и 310 ще се движат: в посока пл. "Сточна гара" по маршрутите си до бул. "Христо Ботев" през новоизграденото южно платно на бул. "Сливница" и по маршрута си; в обратна посока не се променят - по маршрутите си по новоизграденото северно платно на бул. "Сливница".

Колите, обслужващи автобусни линии 78,85, 213, 285, 305, 404 и 413 ще се движат: автобусни линии 85 и 285; в посока Централна гара от пл. "Сточна гара", по новоизграденото северно платно на бул. "Сливница", надясно по бул. "Кн. Мария Луиза" и по маршрутите си; в посока пл. "Сточна гара" - от кръстовище бул. "Христо Ботев"/ бул. "Сливница" по новоизграденото южно платно на бул. "Сливница" и по маршрутите си; автобусни линии №№ 78, 213, 305, 404 и 413: в посока Централна гара от пл. "Сточна гара", по новоизграденото северно платно на бул. "Сливница", надясно по бул. "Кн. Мария Луиза" до крайна /начална спирка "пл. Централна гара"; в посока пл. "Сточна гара" - от начална/крайна спирка "пл. Централна гара", по бул. "Кн. Мария Луиза", наляво по бул. "Христо Ботев", наляво по бул. "Сливница" през новоизграденото южно платно на бул. "Сливница" и по маршрутите си.

От 04:30 часа на 30 октомври се възстановяват постоянните маршрути на тролейбусни линии 6 и 7 в района на пл. "Лъвов мост". Възстановяват се спирки, съгласно постоянната организация на движение.