Марешки за ареста: Невинен съм, от 6 клас не съм стискал ръката си в юмрук
Секция: БЪЛГАРИЯ
03 Ноември 2014 09:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Марешки за ареста: Невинен съм, от 6 клас не съм стискал ръката си в юмрук

/КРОСС/Считам себе си за абсолютно невинен и ще го докажа в съда. Всеки може да бъде арестуван, съветникът Костадин Костадинов също е бил арестуван. Видял съм много неща в живота си, ще преживея и това, което се случи. Няма да позволя да се гаврят с името ми, заяви пред Нова телевизия аптечният бос Веселин Марешки.

Както "24 часа" писа, известният собственик на верига аптеки Веселин Марешки удари общинския съветник Костадин Костадинов пред двама полицаи на ул. "Студентска" във Варна по време на имотен спор и бе вкаран в ареста за 24 часа.

Марешки е категоричен, че досега няма факти от живота му, в които да е имал хулигански прояви. „Възможно е да съм правил глупости като ученик, но не си спомням. Приятелите ми казват, че съм добре възпитан, не мога изведнъж да стана хулиган", каза той.

„От шести клас не съм си затварял ръката в юмрук, а дали съм ударил шамар на Костадинов или не, ще се реши от съда", каза Марешки. Той бе категоричен, че в инцидента е защитавал собствения си имот и правото е на негова страна.

Според Марешки, на мястото на събитието общинският съветник не е имал хематом. Той съобщи, че е бил задържан с полицейска мярка до 24 часа, студувал в ареста и едно одеяло, дадено му от полицай, го спасило от измръзване.