Холандският транс гений FERRY CORSTEN гостува на YALTA CLUB
Секция: Шоубизнес
03 Ноември 2014 12:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Холандският транс гений FERRY CORSTEN гостува на YALTA CLUB

/КРОСС/На 7 ноември YALTA CLUB посреща един от най-впечатляващите транс диджеи от световната електронна сцена - FERRY CORSTEN. Музика от друго ниво с подписа на CORSTEN ще изпълни сетивата на феновете в ROOM 1. След участието си в ASOT 600, FERRY спечели сърцата за стотици фенове у нас, затова и завръщането му се очаква с огромно нетърпение. Холандската звезда ще се качи на пулта веднага след представянето на резидента на YALTA CLUB - STEFAN POPOV.

CORSTEN винаги е изпреварвал времето си с невероятния си талант и усет не само към транс музиката, но и към електро и прогресив хауса. Началото на кариерата му е поставено от албума му "Out of the Blue", а сингълът му "System F" попада в британските Топ 20 и японските Топ 10 в три последователни години. Точно тогава започва и големият успех на CORSTEN, следван от популярния трак "Gouryella" в колаборация с Tiesto.А ремиксът на емблематичното парче "Adagio for strings" се превръща в клубен химн.

През годините CORSTEN записва и продуцира заедно с имена като U2, Moby, Faithless, The Killers, William Orbit, Duran Duran, Public Enemy, Nelly Furtado, Justin Bieber и много други. Участията му в цял свят му дават възможността не само да застане на пулта до диджеи и продуценти от ранга на Dash Berlin, Aly & Fila, Mark Knight, Bassjackers, Dimitri Vegas & Like Mike, Shogun, Cosmic Gate, но и да получи тяхното признание.

Билети за партито на цена от 30 лв. може да намерите в мрежата на EVENTIM.BG и YALTA CLUB.