Ръкавиците и каската на Кубрат Пулев ще бъдат утре в Асеновград
Секция: ЛЮБОПИТНО
12 Ноември 2014 16:32
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ръкавиците и каската на Кубрат Пулев ще бъдат утре в Асеновград

Асеновград /КРОСС/ Утре от 11:00 часа в църквата „Свети Николай Чудотворец" ще се отслужи водосвет-молебен за победата на Кубрат Пулев в предстоящия му двубой с Владимир Кличко. Архиерейският наместник на Асеновград свещеноиконом Йордан съвместно със своя дългогодишен приятел Ангел Биков-бивш национален състезател по бокс от клуб „Тракия"- Пловдив организират службата с цел целият български народ да подкрепи нашето момче и благодарение на Бог да се сдобие с шампионската титла, каза още отец Йордан. Той допълни, че за него Кубрат Пулев е пример за истински българин, пазещ честта на Отечеството си.
На молитвата в храма асеновградчани, както и гости от пловдивския боксов клуб, ще имат честта да се докоснат до ръкавиците и каската, с които българският шампион е тренирал като аматьор. Те са предоставени на църквата от Майстора на спорта по бокс г-н Биков.
15 ноември ще бъде знаменит за цяла България, нека още от утре започне подкрепата ни за нашия боксьор в църквата „Свети Николай Чудотворец".-призова отец Йордан.