БТПП подготвя „Календар на панаирите и изложбите в България 2015”
Секция: ИКОНОМИКА
13 Ноември 2014 09:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
БТПП подготвя „Календар на панаирите и изложбите в България 2015”

/КРОСС/ Българската търговско-промишлена палата подготвя 22-то издание на „Календар на панаирите и изложбите в България 2015".

Като единствено реномирано издание в България, с винаги актуална и точна информация, Календарът съдейства на българските и чуждестранни фирми при избора им на прояви, в които да участват и да посетят. Информацията е на български и английски език за панаири, изложения, салони, базари, фестивали и други прояви, провеждани в България, което отговаря на големия интерес и запитвания както от страната, така и от чужбина.

Календарът съдържа четири раздела:

• панаири и изложби по градове - с данни за тематиката, дати на провеждане, адресни данни на организаторите;
• панаири и изложби по хронология;
• панаири и изложби по браншове;
• реклами и рекламни вложки на фирми, организации, институции, рекламни и дизайнерски агенции, издателски къщи, организатори на панаири и изложби и др.

Календарът се отпечатва в тираж 2500 броя и се разпространява в повече от 150 търговски палати в България и чужбина, дипломатически и търговски мисии в България, българските дипломатически мисии в чужбина, държавни институции, браншови съюзи; панаирни и изложбени организации; бюрата за съдействие и развитие на търговията; консултантски и маркетингови фирми и др. Предлага се и по време на български и чуждестранни бизнес делегации и международни форуми.

С включването си в „Календар на панаирите и изложбите в България 2015" ще достигнете до точната целева група от фирми с висока активност в тази област. Информацията, публикувана в Календара, е от първа необходимост при планиране участието на фирми в панаири и изложби, за корпорациите с международна дейност, вносно-износните отдели в бизнеса и промишлеността, за дейностите по планиране и поръчки, за организаторите на презентации и търговски мероприятия, туристически агенции, авиокомпании и др. по целия свят.

Заинтересованите фирми могат да се включат в Календар 2015 с реклама или с рекламен банер в официалния интернет сайт на Календара на страницата на БТПП. Условия за включване.

Подаване на заявки на E-mail: fairs13@bcci.bg или на тел./факс: 02/ 8117 428, 02/ 981 66 26.