Крисия си пожела дует с Кристина Агилера
Секция: КУЛТУРА
13 Ноември 2014 17:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Крисия си пожела дует с Кристина Агилера

/КРОСС/ Българската надежда в Детската Евровизия 2014 - Крисия, мечтае за дует със световната звезда Кристина Агилера. Това сподели тя на пресконференция с журналисти от цял свят в Малта, два дни преди големия финал на конкурса.

Крисия, близнаците Хасан и Ибрахим Игнатови и българският екип разговаряха с медиите, които проявиха невероятен интерес към българското трио, което ще излезе на сцената в събота с песента „Планетата на децата". Хасан и Ибрахим споделиха, че са научили песента само за два часа. А когато са разбрали, че ще представят България на Евровизия, още не са знаели дори какво ще изпълняват. Освен пианото, братята обичат да играят футбол, волейбол и баскетбол в двора на училището си в Шумен.

„Крисия е истинска звезда тук, хората непрекъснато я поздравяват, снимат се с нея и са очаровани от таланта и излъчването й", споделиха от екипа.

Вчера триото направи поредната репетиция на сцената, където в събота ще се представят втори. Стана ясно, че българската делегация е направила още подобрения в разкадровката и мултимедийните екрани, както и нови специални ефекти - фойерверки, въглеродни джетове и комети. Крисия, Хасан и Ибрахим излязоха на сцената с костюмите, с които ще пеят и в събота. Крисия е с ефектна дълга черно-бяла рокля и червен колан с панделка. Ибрахим е с бял костюм и свири на черно пиано, а Хасан - с черен костюм и изпълнява акомпанимента си на бяло пиано.

Крисия вече се чувства много по-добре, но още пази гласа си за сериозните репетиции в петък, в които ще покаже целия си потенциал.

Зрителите могат да гледат големия финал на Детската Евровизия на живо от 20:00 часа в събота само по БНТ 1 и БНТ HD. Националната телевизия дава възможност конкурсът да се проследи и онлайн на http://www.bnt.bg.