Време за игра: AOC предлага разширена гама от монитори за амбициозни геймъри
Секция: Технологии
20 Ноември 2014 11:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Време за игра: AOC предлага разширена гама от монитори за амбициозни геймъри

/КРОСС/Време за игра: AOC предлага разширена гама от монитори за амбициозни геймъри

• G2460PG: Този монитор с интегрирана NVIDIA G-SYNC технология синхронизира честотата на опресняване на дисплея с графичния процесор на видеокартата.

• G2460PQU/BR: С честота на опресняване от 144 Hz тези монитори отвеждат игровата производителност на върха - при това на достъпна цена.

• G2770PQU: Дисплей, който добавя допълнителна площ за игрови преживявания към отличната честота на опресняване и бързото време за реакция на пикселите.

Нови ниво на игрово преживяване с технологията NVIDIA G-SYNC - моделът G2460PG

24-инчовият (61 см) модел G2460PG от линията Style Line на AOC с технологията NVIDIA® G-SYNCTM поглъща играча направо в игровия екшън. Вграденият G-SYNC модул синхронизира честотата на опресняване с графичния процесор на видеокартата, така че нищо не застава между играча и играта. Екстремно краткото време за реакция от само 1 ms на практика елиминира призрачните ефекти, осигурявайки кристално ясни изображения дори в най-интензивните игрови ситуации. Благодарение на забележителната честота на опресняване на G2460PG, вражеските движения се изобразяват ултра плавно, което позволява лесно прицелване в съперниците. Така игровата среда оживява с гладки анимации и във Full HD резолюция (1920 x 1080). Благодарение на яркостта от 350 cd/cm², цветовете са живи и ярки. В допълнение, G2460PG притежава DisplayPort интерфейс за бързо и безпроблемно предаване на изображения.

Гладка и ясна игра на достъпна цена
Няма нужда да разбивате спестовната си касичка, за да се сдобиете с тези специалисти в игрите: новите AOC G2460PQU/BR и G2460FQ са отличен избор за играчи, които искат да надградят резултатите си на достъпна цена. С техните 24″ (61 см) екрани и честота на опресняване от 144 Hz тези дисплеи отвеждат игровата производителност на върха. И двата монитора пречертават екрана си повече от два пъти по-бързо в сравнение с конвенционалните 60 Hz дисплеи, така че умората на очите и накъсването на образа вече са спомени от миналото. G2460PQU/BR идват с елегантен дизайн с червена рамка, които ги правят притегателни за окото.

Разширете своите възможности: G2770PQU

Със своя 27" (69 см) TN панел моделът G2770PQU е най-големият монитор в геймърското портфолио на марката. Той предлага същата отлична честота на опресняване и кратко време за реакция като другите модели от гамата на AOC. Този монитор е специално предназначен за играчи, които обичат да се наслаждават на играта от по-голямо разстояние. Със своя голям екран, геймърите-ентусиасти ще се насладят на наситено и реалистично преживяване, и конкурентно предимство. В допълнение към впечатляващата си производителност G2770PQU предлага голямо разнообразие от възможности за връзка, включително MHL поддръжка за Android устройства, пълноценни възможности за настройка на ергономията и вградени стерео говорители.

Побеждава умората на очите с i-care

Продължителните часове игра могат да напрегнат очите, което често предизвиква умора и раздразнение. AOC i-care улавя интензитета на заобикалящата светлина и автоматично настройва яркостта на монитора. По този начин напрежението в очите може да бъде ефективно намалено и геймърите могат да играят по-продължително с по-малко умора.

Звездите на AOC - перфектна коледна изненада

Чакаме те, зима! Със своите впечатляващи геймърски предложения AOC предлага перфектен вариант за прекарване на студените дни вкъщи. Специалистът при дисплеите предлага модели за всеки бюджет. Това е чудесна възможност да възнаградите обичаните хора с пълен с екстри геймърски монитор за Коледа.

24-инчовият (61 см) G2460PG е наличен на препоръчителна крайна цена от 989 лв. с ДДС. G2460FQ струва 589 лв. с ДДС. 24-инчовият (61 см) AOC G2460PQU/BR се предлага за 729 лв. с ДДС, а 27-инчовият (69 см) G2770PQU - за 989 лв. с ДДС.