Миков: Медийните изяви по вътрешнопартийни въпроси не увеличават популярността в партията
Секция: ПОЛИТИКА
29 Ноември 2014 15:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Миков: Медийните изяви по вътрешнопартийни въпроси не увеличават популярността в партията

/КРОСС/ В БСП има хора, които смятат, че медийните изяви по вътрешнопартийни въпроси ги правят интересни за обществото и популярни в партията. Тези хора не само не са популярни в партията, но нанасят и удари върху нейното влияние, заяви на пресконференция в Плевен председателят на партията Михаил Миков, съобщиха от пресцентъра на БСП.

„Вместо днес да говорим за проблемите на хората, пълним страниците на вестниците с проблемите на един и друг деец на БСП или с вътрешнопартийни теми - които не е лошо, но на партийни форуми", коментира Миков.
Тези, които смятат медийните си изяви за най-важното, грешат, защото не чуват гласа на обикновения партиен човек. Аз искам да чуя хората, тяхното виждане за проблемите в партията", подчерта той.

„Затягаме редиците в БСП навсякъде. Предстои уточняване на членския състав, електронизация на членството. БСП ще да стане първата партия в страната с реално електронно членство, което ще подобри комуникациите вътре в нея", каза още лидерът на партията.

По думите му БСП се нуждае и от политически, и от организационни промени. „В посланията трябва да има по-голяма политическа активност, отговори на проблемите на по-голямата част от гражданите на България - социални проблеми, проблеми на ежедневието", коментира той. Моделът в партията е изчерпан и обострен от кризата и трябва да се промени, подчерта Миков.