Предстоящи събития в страната за днес, 30 ноември
Секция: Предстоящи събития
30 Ноември 2014 08:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за днес, 30 ноември

/КРОСС/ ***

Пловдив
Министър Веселин Вучков ще посети община Марица, Пловдивско. Вътрешният министър ще се запознае с изградената действаща система за мониторинг на територията на общината. Предвидени са посещения в селата Царацово и Войводино, където на практика е реализиран проектът за видеонаблюдение.

***
София
От 10 ч. на церемония в храма „Свети Николай Чудотворец" столичният кмет Йорданка Фандъкова ще получи ордена „Света равноапостолна княгиня Олга"

***
София
От 11 до 16 ч. ще се проведе вторият ден на Международното изложение Световно образование за елитни средни училища и колежи в София хотел Балкан.

***
София
От 10.30 ч. ще бъдат представени 11-те млади художници, които безвъзмездно са нарисували коледни картички на Фондация „Деца с проблеми в развитието" в помощ на изграждането на първия Социално-педиатричен комплекс по европейски модел. Събитието ще се състои на адреса на фондацията - ж.к. Студентски град, бл. 11.

***
София
От 11 ч. и от 17 ч. в Съюза на архитектите цигуларят Ивайло Данаилов, челистът Виктор Трайков и пианистката Нона Кринчева ще изнесат „Концерт на възглавници".

***
Бургас
От 10 до 12 ч. в зала „Компас" на хотел „България" ДБГ организира кръгла маса на тема: А с е г а н а к ъ д е ? (реформи и реформатори). От 12.30 ч. ще бъде дадена пресконференция в Капитанската зала на хотел „България".

***
Бургас
От 13 до 17 ч. на Фермерския пазар "Славейково пазарче" ще бъде представна продукцията на производители на еко и био продукти, с майстори на здравословната кухня.

***
Бургас
От 13 ч. ккипът на проект „Живот за Бургаските езера" от Българско дружество за защита на птиците организират приключенскот. преживяване „В търсене на съкровищата на Бургаските езера" и ще представят новата изложба на природозащитен център „Пода". Събитията ще се състоят в Природозащитен център на БДЗП „Пода".

***
Бургас
От 15 ч. ХК "Фрегата" приема състава на ХК "Осъм" - Ловеч. Срещата ще се играе в зала "Младост".

***
Горна Оряховица
От 9 ч. в Спортна зала „Никола Петров" Горна Оряховица ще се проведе Международен турнир по хандбал „Купата на Горна Оряховица" под домакинството на ХК „Раховец 2008" гр. Горна Оряховица.

***
Пловдив
От 10 ч. във Втора аудитория на Аудиторния комплекс на Медицинския университет ще се проведе форум на Дружеството на психолозите в България.