Бебето на Кличко ще е истински гигант
Секция: СПОРТ
02 Декември 2014 14:07
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бебето на Кличко ще е истински гигант

/КРОСС/ Очаква се бебето да се роди с тегло над 4 килограма!
Годеницата на Владимир Кличко - Хейдън Пенетиър, ще ражда със секцио, тъй като бебето, което чака от световния шампион по бокс, е много голямо.

Русокосото миньонче вече влезе в 9-ия месец на бременността и до Коледа дъщеричката им би трябвало да се появи на бял свят. Актрисата придоби внушителни размери през последните няколко седмици, след като качи 20 кг. Тя почти е удвоила теглото си, тъй като преди да забременее беше 47 кг. А за дребничкия й ръст от 157-сантиметровата това е драстична разлика.

"Хейдън планира да ражда със секцио, защото бебето е много голямо, заяви близък до тях източник пред британското списание Closer. - Влад е невероятен, той е много грижовен и се чувства виновен, че бебето, което тя носи, е гигантско! Бременността ги направи много близки и сплотени. Те много се обичат и искат един ден да се оженят", опроверга слуховете източникът на списанието.

Както е известно преди няколко дни се спекулираше, че двойката е пред раздяла, но явно това въобще не отговаря на истината./topsport.ibox.