Беглика 2015 с новогодишни билети
Секция: КУЛТУРА
24 Декември 2014 14:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Беглика 2015 с новогодишни билети

/КРОСС/ Докато изминалото през 2014 г. издание на фестивала за творчество и хармонично общуване с природата - БЕГЛИКА - още отеква в съзнанието ни със своите три музикални сцени, форум „Метаморфози" като платформа за социално обединение и промяна, както и многолико съ-сътворяване, БЕГЛИКА 2015 вече тупти в далечината. Нова, седемгодишна, смела и устойчива, кани те да се включиш в самодивския ѝ ритъм.
Със самото си създаване през 2008 г., Беглика Фест се превърна в изявлението на едно цяло поколение на нуждата от нови ценности - отговорно отношение към природата, нов подход към образованието и гражданското участие. БЕГЛИКА 2015 продължава тази традиция и е посветена на един нов свят, който преосмисля, надгражда и включва всички в своето съ-творяване: облак от граждански, творчески и визионерски потенциал, способен да роди нови вселени. И всеки участник носи своите съзвездия в тази вселена. Ето това е духът на БЕГЛИКА.
В края на август 2015 г. той ще оживее на брега на язовир Голям Беглик в местността Батлъбоаз, Западните Родопи, заедно с добре познатото си музикално влечение към необикновените културни и жанрови комбинации, за които често се говори като за джипси пънк, болкън бийтс, уърлд етно фюжън и др. Отличителна черта на феста е и обединението на множество философски движения и каузи, както и творчески и спортни дейности, включително улични артисти и цирково изкуство, йога и медитация, психодрама и плейбек театър, акробатичен театър, разходки по въжена градина, както и слаклайн, конна езда, каякинг, айлякинг и много др. И един малък празник, познат на посветените в беглишките тайнства, и радост за екстремните сърца - ново тематично издание на "Лудото...".
Вече започна продажбата на първите билети за предстоящото издание на фестивала. НОВОГОДИШНИЯТ БИЛЕТ за БЕГЛИКА 2015 е на цена от 30 лв. и може да бъде закупен през мрежата на TicketLogic.bg (http://www.ticketlogic.bg/bg/2015-08/20/beglik) и ще се предлага до 15-ти януари включително, съобщава kafene.bg.