Квартет „Дестини” с коледен концерт и премиера на клип в София Ринг Мол
Секция: ЛЮБОПИТНО
18 Декември 2015 17:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Квартет „Дестини” с коледен концерт и премиера на клип в София Ринг Мол

/КРОСС/ Коледните празници в София Ринг Мол започват в съботния следобед с концерт на популярния дамски струнен квартет „Дестини". Търговският център, който залага на високите стандарти в забавлението, предоставя сцената си на четирите красиви и талантливи музикантки, за да направят и премиера на своя нов клип „Christmas Medley". Видеото е заснето в двата увеселителни парка на Sofia Ring Mall - Fun Ring Park и Upper Funtasy, като акцент са отличителните за двата парка елементи - ледена пързалка, въртележка и зона с блъскащи колички.

Програмата на шоуто стартира в 16 часа с изпълнение на специалните гости на „Дестини" - талантливите хлапета от детската вокална група „Бон-Бон". След това публиката ще има възможността да гледа и да слуша на живо изпълнения на класически творби, като Бетховен в диско аранжимент, на съвременни интерпретации на танго и испанска музика, а също на уникални кавъри на Брегович и композитора Атанас Бояджиев.

На финала ще прозвучи неговата прекрасната българска песен „Лудо младо сън засънило" благодарение на която гостите на търговския център ще могат да се потопят в прекрасна празнична обстановка.

Ще има и изненади - няколко от зрителите на концерта на квартета ще си тръгнат с награди от томболата на notosgalleries.

Концертът на струнен квартет „Дестини" е част от хайлайф концепцията на София Ринг Мол.