Предстоящи събития в страната за днес, 29 декември
Секция: Предстоящи събития
29 Декември 2015 09:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за днес, 29 декември

/КРОСС/ ***

София.

От 10 ч. представители на Българския червен кръст ще раздадат подаръци на малките пациенти в Университетската детска клиника по белодробни болести (бул. „Акад. Иван Гешов" 17).


***
София.
От 11 ч. в пресклуб - НДК ще се проведе пресконференция по повод празничния новогодишен концерт от програмата на НМФ за 2015 г.


***
София.
От 11 ч. в зала №6 на НДК ще се проведе церемония за връчването на наградите „Полицай на годината 2015" . Входът за събитието е от А3 на НДК.

 

***
Видин.
От 16 ч., в залата на 6 етаж на Община Видин ще се състои пресконференция на кмета на Община Видин Огнян Ценков в навечерието на Новата година.


***
Враца.
От 10.30 ч. в сградата на ОД МВР-Враца ще се състои брифинг за работата на „Пътна полиция" през 2015г.

***
Добрич.
От 11 ч. на пл. „Свобода" ще започне празничен концерт на Духов оркестър - Добрич с диригент Стоян Монов.

***
Златоград.
От 15 ч. Агенция „Пътна инфраструктура" организира събитие по повод откриването на път ІІІ-867 Мадан - Златоград - Бенковски. Събитието ще се състои при кръговото кръстовище на бул. „България" в гр. Златоград.


***
Кюстендил.
От 14 ч. в залата на общината ще се проведе заседание на Общинския съвет.


***
Монтана.
От 12 ч. при км 110+300 на път I-1 (Е79) - при пътния възел за град Лом министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура" инж. Лазар Лазаров ще открият обходния път на Монтана.


***
Пловдив.
Oт 10 ч. доброволци на Българския Младежки Червен кръст - Пловдив започват акция за раздаване на коледни пакети на хоспитализирани деца от детските отделения на пловдивските болнични заведения.

***
Пловдив.
От 10 ч. в зала 1на Пловдивския апелативен съд ще се разгледа жалбата на 27-годишният Иван Янакиев срещу определението на Пазарджишкия окръжен съд, с което спрямо него е взета мярка за неотклонение „Задържане под стража". Той е обвинен за престъпление по чл.343 от НК, след като прегази с джипа си "Хамър" 70-годишния пешеходец Никола Лазаров.

***
Сливен.
От 10 ч. в пресклуба на БТА ще се състои пресконференция за бъдещето на волейбола в града.


***
Търговище.
От 11 ч. ще се проведе съвместна пресконференция на директорите на дирекциите "Бюро по труда", "Инспекция по труда" и "Социално подпомагане" в Търговище.