„Бъдители“ вдъхновяват ученици и студенти в България
Секция: БЪЛГАРИЯ
12 Януари 2016 15:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Бъдители“  вдъхновяват ученици и студенти в България

/КРОСС/В забързаното ежедневие и количеството материал за преподаване не остава време и енергия за мотивиране. Всеки един студент и ученик има възможността да стане това, което иска и да учи, стига да има някой, който да запали искрата в него.

В това време бизнесът страда от липсата на висококвалифицирани и мотивирани личности. Хора, които искат да развиват, да променят, да творят, да се трудят. Затова Бъдителите влизат в университетите, за да докажат реално, че да работиш е удоволствие, израстване, желание и жар в очите им.

„Бъдители" имат за цел да подпомогнат образователния процес на студенти и ученици от 12 клас, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот. Под формата на разчупени и иновативни лекции споделят за пътя, изминат от училище до това, което са сега: Бъдител.

Основното, с което Бъдителите впечатляват и са уникални е екипът от лектори: Биляна Панталеева, Емил Лесов, Явор Панталеев и Минко Лазаров. Тези четирима Бъдители са доказани в своите области, силни мотиватори и хора с големи сърца. След техни участия студенти и ученици са вдъхновени, имат реални български примери, които цитират и дълго говорят за лекциите им.
За първи път инициатива „Бъдители" ще гостува на ERP Academy във Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) в София на 16 януари /събота/ от 11:00 часа.

ПОВЕЧЕ ЗА ИНИЦИАТИВАТА „БЪДИТЕЛИ":

Инициатива „Бъдители" обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Инициативата „Бъдители" е без такса за участие, необходимо е само да ги поканите и да осигурите зала, където всички Ваши студенти, ученици и всеки, който желае да присъства може да чуе Бъдителите.
Бъдителите са тези, които могат да те вдъхновят да бъдеш това, което искаш!