Кои са най-актуалните цветове през лятото?
Секция: ЛЮБОПИТНО
18 Юли 2016 09:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кои са най-актуалните цветове през лятото?

/КРОСС/ Всеки сезон има свое настроение. Една дума обединява всички модерни цветове през лятото и това е ЩАСТИЕ. Именно ярките, набиващи се на очи, свежи тонове са модерни през топлите месеци. Тези нюанси целят да вдъхнат оптимизъм и вълнение за предстоящи нови и красиви моменти, съобщават от crops.

Повечето мъже винаги са били по-скромни в цветовия си избор за облекло, интериор, кола, аксесоари. За тях бялото и черното винаги са на мода. При жените обаче драмата е голяма, тъй като кокетността и усещането за блясък изпъкват с енергията, която излъчват, изразена чрез цветовете. Може да е нещо семпло, но ярко или пък нещо екстравагантно, но по-тъмно - и чрез двата подхода ще привлечете внимание, което всъщност е желаният резултат!

Нека да започнем с Жълтото.

Този цвят е контрастен на всички други тонове, защото създава усещане не толкова за обичайното спокойствие, колкото за игривост, веселба, щастливи слънчеви дни. Комбинира се умело с всички останали цветове, като дори им придава свежест.

Вторият цвят е Прасковеното.

Брандовете обичат да използваъ оранжево в своите реклами и през 2016 това продължава да е така. Това е цветът, излъчващ приятелство, топлина, достъпност.

Тюркоазът принадлежи към синьо-зелените нюанси.

Неговата яркост и изразителност го причисляват към игривите цветове, но през новия сезон този цвят носи съвсем различно настроение - на мекота, чистота и спокойствие.

Синьото е цветът на спокойствието.

Това е нюансът, който подтиква към мечтателност. Не случайно е и сред топ цветовете на 2016 г., а по-тъмният му вариант напомня за морето - в тишината царува спокойствието.

Розовият кварц напомня ведър залез в безгрижните летни месеци, а огненото червено, разбира се, насърчава към непознатото и е изпълнено със страст.

Това са актуалните цветове, които диктуват модата както в облеклата, така и във визиите на повечето големи брандове. Установено е, че гореизброените цветове продават.