„Еврофутбол“: Бенко Бенков от Велико Търново извади късмет и прибра 5 000 лева
Секция: ЛЮБОПИТНО
08 Февруари 2017 12:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Еврофутбол“: Бенко Бенков от Велико Търново извади късмет и прибра 5 000 лева

/КРОСС/  Той е големият печеливш от кампанията с допълнителни печалби

Днес, 08.02.2017 г., стана ясно името на големия победител в кампанията с допълнителни печалби, чрез която „Еврофутбол“ раздаде общата сума от 29 000 лева на своите участници. Дни преди да навърши 40 години Бенко Бенков от Велико Търново спечели 5 000 лева и така оглави списъка с късметлиите в инициативата, която стартира на 10.01.2017 г. и продължи до 7-ми февруари.

„Не мога да повярвам! Щастлив съм, че печеля – смятам да зарадвам семейството си и да заведа двете си деца и съпругата ми на дългомечтана от нас екскурзия извън България. Винаги съм бил фен на „Еврофутбол“ – играя редовно от 15 години, като предпочитам правите колонки на мачове от големите европейски първенства и това не е първият път, в който вземам добра печалба. Сигурен съм, че не е и последният! Желая успех и късмет на всички участници – повярвайте, те (Бел. ред. - късметът и успехът) спохождат истинските почнавачи!“, сподели развълнуваният Бенко Бенков, когато разбра добрата новина.

Неговото име бе определено измежду всички, които регистрираха в сайта www.eurofootball.bg своите талони (първите 30 цифри от баркода на квитанцията или 30 цифровия баркод на форма „Изплащане“) за минимум 5 лева от Спортмакс или Гонки или за поне 10 лева от спортни залози през периода на цялата кампания – от 10.01.2017 г. до 24 ч. на 07.02.2017 г.

„Еврофутбол“ желае успех и късмет на всички свои участници и им обещава още и много атрактивни печалби!